De Bemelerhof

 
0.0 (0)
1   0   0
Schrijf een beoordeling
Bemelerhof in Bemelen

Adres

straat
Bemelerweg
huisnummer
320
postcode
6226 MT
plaats
Bemelen
land
Nederland
website
Bezoek de website van De Bemelerhof in Bemelen
e-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoonnummer
0031(0)4340719

Velen kennen De Bemelerhof in Bemelen om het fruit zoals aardbeien, frambozen, bessen en bramen.

Maar De Bemelerhof is ook het adres voor pruimen kersen. In de boomgaard bevinden zich maar liefst 26 verschillende pruimenrasssen en 36 verschillende soorten zoete kersen. Inmiddels worden deze heerlijke fruitsoorten ook zelf op de Bemelerhof verwerkt; van appels, peren en bessen maakt men er zes soorten heerlijke sappen, fruitwijn en jams.

Deze producten zijn allemaal te koop in de boerderijwinkel van De Bemelerhof. Maar je kunt er ook terecht voor vele andere boodschappen van het Limburgse land: van aardappelen tot mais en van prei tot wortels.

een leuke manier om meer te weten te komen over het prodyuctieproces van - bijvoorbeeld - appelsap, is een rondleiding door De Bemelerhof. Je kunt dan zien hoe het fruit verbouwd wordt en wordt verwerkt tot appelsap of wijn. En het blijft natuurlijk niet alleen bij kijken en luisteren! Naast koffie en echte Limburgse vlaai moet er ook geproefd worden van al het goede dat De Bemelerhof produceert.

Een rondleiding is mogelijk van 7 tot 25 personen en duurt maximaal 2,5 uur. Voor reservering, prijzen en informatie gelieve contact met ons op te nemen. 

  

Kaart

Move Map

Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze listing.
Heeft u al een account? of maak een account aan
Powered by JReviews