Adding markers to the map ...
Stroopstokerijen

Stroopstokerijen

Sample ImageAppelstroop wordt van appels gemaakt, perenstroop van peren en appel-perenstroop van een combinatie van beiden. Zuid-Limburg, Haspengouw, de Voerstreek en het Land van Herve zijn dé gebieden waar al sinds de negentiende eeuw het stroopstoken tot kunst is verheven. In Deze streken geldt dan ook vaak:"stroop, wie is er niet groot mee geworden?".

4 resultaten - getoond 1 - 4  
 
Sortering 
 
stroopfabrief nyssen.jpg
Stroopfabriek Nyssen, "Siroperie van Aubel" selecteert haar grondstoffen streng. Het is immers een garantie voor de kwaliteit en zorgt ervoor dat ze kunnen voldoen aan de eisen die de...
Crombach.jpg
Crombach zet zich in voor het behoud van de milieuvriendelijke, ecologisch en land- schappelijke waardevolle hoogstamteelt.
StroopfabriekMeurens-SiropdeLiege.jpg
Zoals vele ondernemingen is de Stroperij gegroeid uit een ambachtelijke activiteit. In de geschiedenisboeken lezen we dat reeds in de 17de eeuw vele landbouwers uit het Land van Herve...
StroopstokerijVandewall.jpg
Mart Vandewall is een begrip in Zuid-Limburg, de Voerstreek en daarbuiten. Mart Vandewall verzorgt biologische tuinbouw en fruitteelt en een ambachtelijke stroopstokerij.
4 resultaten - getoond 1 - 4  
 
 
Powered by JReviews