04 mrt Laugs: unieke vakantiehuizen in het Land van Limburg Speciaal

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Laugs: unieke vakantiehuizen in het Land van Limburg Laugs.com

Op zoek naar een unieke accommodatie om je vakantie of weekendje weg in door te brengen? Overnachten in een van de prachtige vakantieverblijven van Boudewijn Laugs betekent verblijven in een vakantiehuis dat gebouwd is met natuurlijke materialen, volgens 'oude' principes. De huizen van Laugs tonen je de hun geschiedenis in al hun aspecten. Boudeijn Laugs slaagt er in zijn huizen in om met alle respect voor het werk en het beleven van zijn voorgangers in dezelfde trilling het gebouw weer aan te passen aan deze tijd en weer bruikbaar te maken.

Sommige van deze gerestaureerde gebouwen zijn te groot voor één gezin om in te wonen, maar uitermate geschikt om met meerdere gelijkgestemden samen te zijn en bij te praten in een warme huiselijke omgeving. Sommige zijn ook te klein voor een gezin, maar voor een vakantie met z’n tweeën of drieën een belevenis. Het zijn ideale plaatsen ook voor bedrijven of verenigingen om elkaar op een andere manier te ontmoeten. We denken aan teambuilding, creatieve cursussen, wandelaars en natuurliefhebbers.

Meer informatie over waar je de unieke vakantiehuizen van Boudewijn Laugs vindt en hoe je een verblijf kunt regelen vind je op www.laugs.com